Valegis Academy

Valegis Advocaten is een full-service advocatenkantoor dat de kwaliteit en de knowhow van de grote advocatenkantoren (waar onze advocaten jarenlang werkervaring hebben opgedaan) combineert met de slagkracht en korte lijnen van een kleinere organisatie.

De hoogste kwaliteit leveren, kennis up-to-date houden en jezelf blijven ontwikkelen zijn onze uitgangspunten. Deze willen wij graag met u delen.

Wij hebben daarom voor onze zakelijke relaties de Valegis Academy opgericht. Het doel is tweeledig: enerzijds kunt u via de Valegis Academy interessante workshops volgen en anderzijds kunt u in contact komen met andere professionals op uw vakgebied.

Doelgroep en werkwijze

De workshops zijn gericht op professionals uit diverse sectoren, zonder specialistische juridische kennis. De workshops zijn persoonlijk door onze advocaten samengesteld en zijn praktijk- en vakgericht. Het kennisniveau is HBO/WO. Kortom ideaal als u zich in een bepaald onderwerp wilt verdiepen en/of wilt (blijven) ontwikkelen.

De workshops zullen afwisselend gegeven worden door onze eigen advocaten en externe deskundige sprekers. Deze zullen worden gegeven op ons kantoor in Den Haag of Amsterdam, tenzij anders vermeld. Het aantal deelnemers zal per workshop tussen de 10 en 15 zijn. Aan het volgen van de workshops zijn geen kosten verbonden.

Het aanbod zal steeds worden aangevuld met nieuwe workshops.

Indien u liever een inhouse workshop en/of incompany training op maat voor uw bedrijf zou zien, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden hiervoor te bespreken.