Brancheteam Facilitaire Dienstverlening & ICT

Facilitaire dienstverlening en ICT zijn de ruggengraat van ieder bedrijf, zonder deze diensten zouden bedrijven en organisaties niet kunnen functioneren. Onder facilitaire dienstverlening, of facility management, valt een groot aantal ondersteunende diensten zoals catering, beveiliging, schoonmaak en ICT. Deze diensten ondersteunen bedrijven bij het uitvoeren van hun kerntaken.

De branche staat voor uitdagingen. De integrale aanpak tussen verschillende dienstverleners, de toenemende inzet van technologie en de noodzaak tot kostenmanagement zijn onderwerpen die de branche bezighouden. Er zijn kansen, maar ook bedreigingen. Wend- en weerbaarheid zijn daarbij van groot belang, wie niet snel genoeg in kan spelen op (technologische) veranderingen en de wensen van de klant, loopt het risico de boot te missen.

U heeft dan ook behoefte aan een advocatenkantoor dat uw bedrijf kent, weet wat de trends in de branche zijn, zodat op juridisch vlak snel met u meegedacht en snel geschakeld kan worden. Valegis Advocaten is dat kantoor.

Het brancheteam Facilitaire dienstverlening heeft ruime ervaring met het adviseren van facilitaire dienstverleners bij geschillen met of over werknemers (bijvoorbeeld ziekte, cao’s en ontslag), contracten tussen bedrijven en overige juridische problemen waar u tegenaan kunt lopen.

Onze publicaties

Ons brancheteam schrijft met enige regelmaat columns/ artikelen voor de schoonmaakbranche in het tijdschrift Professioneel Schoonmaken (PS). Hieronder treft u de meest recente publicaties aan.

Kledingvoorschriften op de werkvloer: toegestaan of niet?

Wettelijke scholingsplicht: wat houdt dit nu precies in?

Glasbewassing van ‘onbereikbare ramen’; wie betaalt de rekening?

Weggooien is zonde?

Contactpersonen

Wilt u contact met ons Brancheteam
Facilitaire dienstverlening & ICT

Laat uw gegevens achter en wij bellen u:


* verplicht veld