Vestiging Amsterdam

AMSTERDAM

pand Amsterdam copy

 

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland. De stad ligt aan rivier het IJ en de monding van de Amstel. Het kantoor van Valegis is gelegen naast de Piet Heinkade, in het Oostelijk Havengebied. Belangrijke gebouwen zijn het Muziekgebouw aan ’t IJ, de Passagiers Terminal Amsterdam en het Pakhuis De Zwijger. Midden in deze dynamische en zakelijke omgeving, pal aan rivier het IJ houden wij sinds 2016 kantoor.

CONTACT


* verplicht veld

ROUTEBESCHRIJVING AMSTERDAM

Auto

Vanuit Zaandam A8
Volg de A8 richting Amsterdam. Neem bij knooppunt Coenplein op de A10 de weg richting Amersfoort/Volendam. Neem de afslag Zeeburg (afslag 114) en ga vervolgens linksaf de IJburglaan (S114) op richting Zeeburg/Artis. Aan het einde van de Piet Hein tunnel gaat u rechtsaf de Piet Heinkade (s100) op. Na circa 800m vindt u aan uw rechterhand de parkeergarage “De Loodsen” waar u kunt parkeren (Veembroederhof 208). Als u de parkeergarage uitloopt dient u richting het water te lopen. Ga rechtsaf de Veemkade op en vervolgens rechtsaf naar de Purperhoedenveem. U vindt ons aan uw rechterzijde op nummer 9.

Vanuit Utrecht A2
Volg de A2 richting Amsterdam. Ga bij knooppunt Amstel de A10 op richting A10 ringweg Oost. Neem bij knooppunt Watergraafsmeer de A10 richting Zaanstad. Neem de afslag Zeeburg (afslag 114) en ga vervolgens linksaf de IJburglaan (S114) op richting Zeeburg/Artis. Aan het einde van de Piet Hein tunnel gaat u rechtsaf de Piet Heinkade (s100) op. Na circa 800m vindt u aan uw rechterhand de parkeergarage “De Loodsen” waar u kunt parkeren (Veembroederhof 208). Als u de parkeergarage uitloopt dient u richting het water te lopen. Ga rechtsaf de Veemkade op en vervolgens rechtsaf naar de Purperhoedenveem. U vindt ons aan uw rechterzijde op nummer 9.

Vanuit Amersfoort A1
Volg de A1 richting Amsterdam. Neem bij knooppunt Watergraafsmeer de A10/E35 richting A10 ringweg Noord. Neem de afslag Zeeburg (afslag 114) en ga vervolgens linksaf de IJburglaan (S114) op richting Zeeburg/Artis. Aan het einde van de Piet Hein tunnel gaat u rechtsaf de Piet Heinkade (s100) op. Na circa 800m vindt u aan uw rechterhand de parkeergarage “De Loodsen” waar u kunt parkeren (Veembroederhof 208). Als u de parkeergarage uitloopt dient u richting het water te lopen. Ga rechtsaf de Veemkade op en vervolgens rechtsaf naar de Purperhoedenveem. U vindt ons aan uw rechterzijde op nummer 9.

Vanuit Den Haag A12
Volg de A12 richting Amsterdam (Rijswijk/Rotterdam). Neem de A4/E19 richting Amsterdam en vervolg na 46 km uw weg naar de A10. Neem de afslag Zeeburg (afslag 114) en ga vervolgens linksaf de IJburglaan (S114) op richting Zeeburg/Artis. Aan het einde van de Piet Hein tunnel gaat u rechtsaf de Piet Heinkade (s100) op. Na circa 800m vindt u aan uw rechterhand de parkeergarage “De Loodsen” waar u kunt parkeren (Veembroederhof 208). Als u de parkeergarage uitloopt dient u richting het water te lopen. Ga rechtsaf de Veemkade op en vervolgens rechtsaf naar de Purperhoedenveem. U vindt ons aan uw rechterzijde op nummer 9.

Met OV
Vanaf Amsterdam Centraal kunt u tram 26 nemen richting IJburg. Als u uitstapt bij de tweede halte Kattenburgerstraat en vervolgens de straat oversteekt gaat u vóór het Pakhuis De Zwijger, rechts (stoplichten overstreken). Na ongeveer 400 meter vindt u ons gebouw aan de linkerkant, Purperhoedenveem 9, gevestigd naast het bedrijf Delete.