Vestiging Den Haag

DEN HAAG

DenHaag

 

Den Haag (’s-Gravenhage) is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland, en met ruim 500.000 inwoners de op twee na grootste gemeente van Nederland. Het kantoor van Valegis is strategisch gelegen, direct aan de toegang tot de stad, en gevestigd in het Haagse Beatrixkwartier, het belangrijkste zakendistrict van de stad en thuisbasis van diverse multinationals.

CONTACT

ROUTEBESCHRIJVING DEN HAAG

Auto

Vanuit Rotterdam / Delft Rijksweg A13
Bij het knooppunt Ypenburg de A13/E19 richting Amsterdam volgen. Op het knooppunt Prins Clausplein de A12 richting Den Haag volgen. Op de A12 neemt u afslag 3 (Bezuidenhout). Bovenaan de afslag slaat u rechtsaf naar de Schenkkade om direct bij de eerste stoplichten linksaf te slaan naar de Prinses Beatrixlaan. Na ongeveer 200 meter slaat u linksaf de Jan Pietersz. Coenstraat in. Na ongeveer 150 meter slaat u linksaf de Daendelsstraat in. Valegis bevindt zich na ongeveer 80 m aan uw rechterhand.

Vanuit Amsterdam Rijksweg A4
Op de A4 afslag 8 (Den Haag / Utrecht) nemen. Volg op het knooppunt Prins Clauslaan de A12 richting Den Haag. Op de A12 neemt u afslag 3 (Bezuidenhout). Bovenaan de afslag slaat u rechtsaf naar de Schenkkade om direct bij de eerste stoplichten linksaf te slaan naar de Prinses Beatrixlaan. Na ongeveer 200 meter slaat u linksaf de Jan Pietersz. Coenstraat in. Na ongeveer 150 meter slaat u linksaf de Daendelsstraat in. Valegis bevindt zich na ongeveer 80 m aan uw rechterhand.

Vanuit Utrecht Rijksweg A12
Op de A12 neemt u afslag 3 (Bezuidenhout). Bovenaan de afslag slaat u rechtsaf naar de Schenkkade om direct bij de eerste stoplichten linksaf te slaan naar de Prinses Beatrixlaan. Na ongeveer 200 meter slaat u linksaf de Jan Pietersz. Coenstraat in. Na ongeveer 150 meter slaat u linksaf de Daendelsstraat in. Valegis bevindt zich na ongeveer 80 m aan uw rechterhand.

Gratis parkeren op eigen terrein

Openbaar vervoer

Voor een routebeschrijving met het openbaar vervoer, kijk op www.9292ov.nl

Te voet vanaf Centraal Station Den Haag
Verlaat het Centraal Station via de zijkant (uitgang Anna van Buerenstraat) en volg de weg langs de Koninklijke Bibliotheek tot u bij de grote weg komt. Sla daar rechtsaf de Prins Clauslaan op. Volg deze weg richting de stoplichten en steek de straat over. Aan de overkant ziet u een smalle weg die een woonwijk in loopt. Volg deze weg. Aan het einde van de weg bereikt u een poort, ons kantoor is gevestigd in het gebouw aan de rechterkant.