Coronacrisis Adviesteam

Wat kan Valegis voor u betekenen?

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen die spelen in verband met het Coronavirus en lees alle belangrijke Coronacrisis updates hier.

Het ‘Coronacrisis adviesteam’ van Valegis Advocaten is er om u als ondernemer zo goed mogelijk door de coronacrisis heen te loodsen. De maatregelen die zijn genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben vergaande gevolgen voor ons allemaal. Wij ontvangen veel vragen van ondernemers over de juridische gevolgen en de mogelijkheden die de maatregelen hen bieden. Zo wilt u bijvoorbeeld als werkgever in aanmerking komen voor steun om uw personeel door te kunnen betalen of u heeft andere vragen over de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkbehoud (NOW). Ook voor al uw contractuele vraagstukken kunt u bij ons team terecht.

Wij zijn 24/7 beschikbaar per mail en telefonisch. U kunt contact opnemen met een van de hieronder genoemde contactpersonen of ons een bericht sturen via info@valegis.com. Bent u al een relatie van ons kantoor dan kunt u natuurlijk  ook gewoon contact opnemen met uw reguliere contactperso(o)n(en) binnen Valegis.

Coronacrisis Adviesteam

Ondernemingsrecht

Arbeidsrecht

Vastgoedrecht