2 minuten leestijd

Valegis Advocaten heeft per 1 februari 2019 versterking gekregen van een nieuwe advocaat:

Daniëlle Edelenbosch | Valegis Advocaten

 

Daniëlle Edelenbosch
(advocaat sinds 2007)

Daniëlle is gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Zo adviseert zij onder meer over reorganisaties en voert zij ontslagprocedures bij het UWV en de kantonrechter. Daniëlle heeft ook ervaring in het ondernemingsrecht. Haar aanpak kenmerkt zich door korte reactietermijnen, duidelijke taal en een goede inschatting van kansen en risico’s vooraf.

In 2012 heeft Daniëlle de postacademische Grotius opleiding arbeidsrecht succesvol afgerond. Ze is onder meer lid van de VAAN (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland) en de VHA (Vereniging Haagse Arbeidsrechtadvocaten).

Edelenbosch over haar overstap: “Voor mij was de tijd aangebroken om te gaan werken voor een professionele organisatie met aandacht voor marketing en een kantoor waar veel in teamverband wordt samengewerkt. Dit heb ik gevonden bij Valegis Advocaten!”

Partners Carolien Brederije en Tim van der Maas over de komst van Edelenbosch: “Met Daniëlle halen wij een zeer ervaren arbeidsrecht advocaat in huis. Ons arbeidsrechtteam verwelkomt daarmee de zevende advocaat. Wij zijn heel blij met deze groei!”.

Daniëlle Edelenbosch maakt deel uit van het arbeidsrecht team.

Valegis Advocaten

Valegis Advocaten

Valegis Advocaten, met vestigingen in Den Haag en Amsterdam, is hét advocatenkantoor voor (internationale) ondernemers en ondernemingen; moderne juridische dienstverlening, helder, pragmatisch, oplossingsgericht en integer.