Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Webinar: Actualiteitenwebinar Arbeidsrecht

28/09/2023 | 12:00 - 13:00

 

Het arbeidsrecht is continu in beweging. Wilt u steeds volledig op de hoogte zijn van de meest actuele stand van zaken binnen dit rechtsgebied? Iedere drie maanden praten de arbeidsrechtadvocaten van Valegis Advocaten u op een praktische manier bij over de belangrijkste ontwikkelingen in rechtspraak en wetgeving. Uiteraard zullen zoals u van ons gewend bent ook praktische “tips & tricks” worden gedeeld.

Intellectuele eigendom in de arbeidsrelatie

Wat u echt moet weten, in slechts een uurtje van uw tijd.

Voor u, als werkgever, is intellectuele eigendom essentieel voor innovatie binnen uw bedrijf.

Zo speelt auteursrecht een rol bij teksten en afbeeldingen op (het ontwerp van) door u ontwikkelde producten. Het modellenrecht ziet op de vormgeving van die producten en wanneer uitvindingen worden gedaan is het octrooirecht van belang.

Intellectuele eigendom komt niet tot stand zonder creativiteit en de inzet daarvan door uw werknemers. Het is voor werkgevers dan ook belangrijk om stil te staan bij rechten op door werknemers gecreëerde intellectuele eigendom. Komen deze rechten eigenlijk wel standaard toe aan u als werkgever, en indien dit niet het geval is, wat kunt u hierover in arbeidscontracten opnemen?

In dit webinar “Intellectuele Eigendom in de arbeidsrelatie” brengen wij u binnen een uur op de hoogte van alles dat u als werkgever moet weten over intellectuele eigendomskwesties, -kansen en -risico’s binnen uw onderneming. Zodat u uw intellectuele eigendomsrechten in de praktijk zo goed mogelijk kunt beschermen.

Geïnteresseerd? Schrijf u dan in voor dit webinar via de aanmeldbutton hieronder.

Dit webinar vindt plaats van 12.00 – 13.00 uur op donderdag 28 september 2023.

In 2023 is er nog een actualitetenwebinar, dit vindt plaats op donderdag 21 december 2023. Het onderwerp dat in dit webinar centraal zal staan wordt later nog bekend gemaakt.

Direct inschrijven voor beide webinars? Dat kan ook via het inschrijfformulier hier onder.

U bent van harte welkom deel te nemen aan dit webinar.

  SCHRIJF IN VOOR DIT WEBINAR!

  Voor u, als relatie van ons kantoor, zijn geen kosten verbonden aan dit webinar.


  Gewenste datum van deelname:

  Uiterlijk op de dag van het webinar (dus niet direct na inschrijving!) ontvangt u een e-mail met een link naar de webinar pagina. De rest wijst zich dan vanzelf. Deelnemen kan via pc, laptop, tablet of mobiele telefoon. U ontvangt z.s.m. per e-mail de bevestiging van plaatsing.

  Valegis Advocaten houdt u uiteraard ook op andere wijze op de hoogte. Volg ons vooral ook op LinkedIn en Instagram. Daar delen wij met regelmaat juridisch nieuws dat voor u in de praktijk van belang is.

  We hopen u als deelnemer te mogen begroeten tijdens dit webinar!

  Hartelijke groeten,
  Valegis Advocaten

  Gegevens

  Datum:
  28/09/2023
  Tijd:
  12:00 - 13:00
  Evenement Categorieën:
  ,

  Organisatoren

  Carolien Brederije
  Lars van der Meij

  Locatie

  Online
  × Hoe kan ik u helpen?