Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Webinar: Back to work & Recht op onbereikbaarheid

28/10/2021 | 15:30 - 17:00

In de afgelopen 1,5 jaar heeft thuiswerken een enorme vlucht genomen. Inmiddels lijkt wel duidelijk dat, ook wanneer we ‘het nieuwe normaal’ hebben bereikt, thuiswerken een structureel onderdeel van veel organisaties zal blijven. Dat roept een aantal vragen op: Kunnen werknemers thuiswerken afdwingen? Kunnen ze daartoe worden verplicht? Welke arbo-verplichtingen heeft de werkgever? Daarnaast zal tevens het wetsvoorstel ‘de wet op het recht op onbereikbaarheid’ aan de orde komen.

Op 28 oktober 2021 om 15:30 uur verzorgen onze arbeidsrecht specialisten Myrthe S.J. Steenhuis en Carolien Brederije samen met de NVP een webinar over de wetten en regels rondom thuiswerken en het recht op onbereikbaarheid waarin deze onderwerpen ruimschoots aan bod komen. Ook bespreken zij met u of en hoe werkgevers binnen de grenzen van de privacyregelgeving thuiswerkend personeel kunnen monitoren en verder besteden zij aandacht aan de rechten van de ondernemingsraad bij de invoering van thuiswerkbeleid.

Tijdens dit webinar komen de volgende onderwerpen aan de orde:

 • Thuiswerken: recht of plicht?
 • Het verlicht arbo-regime bij thuiswerken
 • Werkgeversaansprakelijkheid bij thuiswerken
 • Controle van thuiswerkend personeel
 • Invloed van medezeggenschap op thuiswerkbeleid
 • Recht op onbereikbaarheid

U kunt door middel van de chat-functie actief participeren en vragen stellen.

U bent van harte welkom deel te nemen aan dit webinar.

Het webinar vindt plaats op de volgende datum en tijd:

 • donderdag 28 oktober 2021 van 15:30 – 17:00 uur

U bent van harte welkom deel te nemen aan dit webinar.

U kunt zich NU inschrijven

  SCHRIJF IN VOOR DIT WEBINAR!

  Voor u, als relatie van ons kantoor, zijn geen kosten verbonden aan dit webinar. Wij bieden ook de mogelijkheid om dit webinar als incompany te boeken. Hiervoor geldt wel een minimale deelname van zes personen.

  Uiterlijk op de dag van het webinar (dus niet direct na inschrijving!) ontvangt u een e-mail met een link naar de webinar pagina. De rest wijst zich dan vanzelf. Deelnemen kan via pc, laptop, tablet of mobiele telefoon. U ontvangt z.s.m. per e-mail de bevestiging van plaatsing.

  Valegis Advocaten houdt u uiteraard ook op andere wijze op de hoogte. Volg ons vooral ook op LinkedIn. Daar delen wij met regelmaat juridisch nieuws dat voor u in de praktijk van belang is.

  We hopen u als deelnemer te mogen begroeten tijdens dit webinar!

  Hartelijke groeten,
  Valegis Advocaten

  Carolien Brederije is partner/advocaat bij Valegis Advocaten. Zij is sinds 1996 advocaat. Sinds 2009 is zij als partner verbonden aan Valegis Advocaten. Carolien adviseert ondernemers, ondernemingen en instellingen uit allerlei sectoren op het gebied van het arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht. Ook staat zij op deze gebieden met regelmaat particulieren (waaronder statutair bestuurders) bij. Carolien is actief in diverse netwerken, in binnen- en buitenland, waaronder netwerken van vrouwelijke ondernemers. Carolien doceert geregeld op het gebied van arbeidsrecht en zij is ook bestuurlijk actief.

  Myrthe Steenhuis advocaat bij Valegis Advocaten. Zij is gespecialiseerd in het franchiserecht en het arbeidsrecht. Myrthe heeft zich in het bijzonder toegelegd op het adviseren, procederen en onderhandelen over alle issues die onlosmakelijk met franchise verbonden zijn, zoals: prognoseproblematiek, concurrentiebedingen, mededingingsrechtelijke vraagstukken en uiteraard de gevolgen van de Wet Franchise voor franchiseorganisaties. Arbeidsrecht is de andere specialisatie van Myrthe. Myrthe geeft graag en met grote regelmaat seminars en workshops.

   

  Gegevens

  Datum:
  28/10/2021
  Tijd:
  15:30 - 17:00
  Evenement Categorieën:
  ,

  Organisatoren

  Myrthe Steenhuis
  Carolien Brederije

  Locatie

  Online