Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Webinar: Bewijslast in huurzaken (woonruimte)

14/10/2021 | 12:00 - 13:30

Een LIVE WEBINAR door Daniël de Vries & Dominique Fransen

Als (ver)huurder ‘(van woonruimte) wordt u vaak geconfronteerd met praktische zaken, zoals een (andere) huurder die overlast veroorzaakt, een klacht over gebreken in de woning of een verzoek om (mede)huurderschap.

Bij  voorkeur regelt u dergelijke zaken onderling met uw wederpartij, maar in sommige gevallen is de gang naar de rechter de enige manier om een geschil te beslechten. Uit de praktijk blijkt dat men pas vanaf dát moment gaat nadenken welke bewijsmiddelen er in het dossier zitten. Hoe sterk staat u eigenlijk?

Door vooraf te weten en te begrijpen wat er in een gerechtelijke procedure van een partij gevraagd wordt, kunt u vanaf het begin van een “praktische zaak” de juiste stukken verzamelen. U komt in een procedure dan goed beslagen ten ijs en vergroot daarmee uw (succes)kansen.

Om precies deze redenen zullen wij tijdens ons (voor onze relaties gratis!) Webinar de volgende drie typische praktijkvoorbeelden bespreken:

 1. een (andere) huurder veroorzaakt overlast,
 2. gebreken in de woning en
 3. een verzoek om (mede)huurderschap.

en gaan wij per casus in op de vraag: wie moet wat bewijzen?

Uiteraard is er ruimte voor vragen. Het betreft een live webinar.

U kunt zich NU inschrijven voor deelname op: 

 • 14 oktober 2021 van 12:00 tot 13:30 uur.

  SCHRIJF U IN VOOR DIT WEBINAR!

  Voor u, als relatie van ons kantoor, zijn geen kosten verbonden aan dit webinar. Wij bieden ook de mogelijkheid om dit webinar als incompany te boeken. Hiervoor geldt wel een minimale deelname van zes personen.

  Uiterlijk op de dag van het webinar (dus niet direct na inschrijving!) ontvangt u een e-mail met een link naar de webinar pagina. De rest wijst zich dan vanzelf. Deelnemen kan via pc, laptop, tablet of mobiele telefoon. U ontvangt z.s.m. per e-mail de bevestiging van plaatsing.

  Valegis Advocaten houdt u uiteraard ook op andere wijze op de hoogte. Volg ons vooral ook op LinkedIn. Daar delen wij met regelmaat juridisch nieuws dat voor u in de praktijk van belang is.

  We hopen u als deelnemer te mogen begroeten tijdens dit webinar!

  Hartelijke groeten,
  Daniël de Vries & Dominique Fransen

  Gegevens

  Datum:
  14/10/2021
  Tijd:
  12:00 - 13:30
  Evenement Categorieën:
  ,

  Organisatoren

  Daniël de Vries
  Dominique Fransen

  Locatie

  Online