Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Webinar: De ondernemer, de ondernemingsraad en hun onderlinge verhouding: een (juridisch) praktische benadering

23/11/2021 | 10:00 - 11:30

VOOR LEDEN VAN ONDERNEMINGSRADEN

Denkt u als OR-lid wel eens: “Wat een gedoe met die ondernemer?” Of denkt u wel eens: “Waarom wordt dit niet met ons besproken?”

In de praktijk komen wij deze situaties met regelmaat tegen en eigenlijk is dat jammer. Immers, zowel de ondernemer als de ondernemingsraad hebben het belang van de organisatie en de mensen die daar werken voorop te stellen. De gehele organisatie heeft dus profijt van een goede relatie en samenwerking tussen beide.

In het webinar “De ondernemer, de ondernemingsraad en hun onderlinge verhouding: een (juridisch) praktische benadering”  geven arbeidsrechtadvocaten Myrthe Steenhuis en Dick van Deventer van Valegis Advocaten u praktische handvatten om deze samenwerking succesvol te maken. Tijdens dit webinar zullen zij met u van gedachten wisselen over waar u in de praktijk tegen aan loopt en hoe daarmee om te gaan. Op een interactieve manier wordt besproken hoe u praktisch uitvoering kunt geven aan uw rol en de rechten en plichten die daarmee samenhangen zónder dat bij uw gesprekspartner(s) meteen de hakken in het zand gaan.

Bent u geïnteresseerd? Schrijf u dan voor het webinar “De ondernemer, de ondernemingsraad en hun onderlinge verhouding: een (juridisch) praktische benadering”.
Wij hopen u te mogen ontmoeten (online) op 23 november a.s. !
U bent van harte welkom deel te nemen aan dit webinar.

U kunt zich NU inschrijven voor deelname op

 • 23 november van 10:00 tot 11:30 uur.

  SCHRIJF IN VOOR DIT WEBINAR!

  Uiterlijk op de dag van het webinar (dus niet direct na inschrijving!) ontvangt u een e-mail met een link naar de webinar pagina. De rest wijst zich dan vanzelf. Deelnemen kan via pc, laptop, tablet of mobiele telefoon. U ontvangt z.s.m. per e-mail de bevestiging van plaatsing.

  Valegis Advocaten houdt u uiteraard ook op andere wijze op de hoogte. Volg ons vooral ook op LinkedIn. Daar delen wij met regelmaat juridisch nieuws dat voor u in de praktijk van belang is.

  We hopen u als deelnemer te mogen begroeten tijdens dit webinar!

  Hartelijke groeten,
  Valegis Advocaten

  Myrthe Steenhuis advocaat bij Valegis Advocaten. Zij is gespecialiseerd in het franchiserecht en het arbeidsrecht. Myrthe heeft zich in het bijzonder toegelegd op het adviseren, procederen en onderhandelen over alle issues die onlosmakelijk met franchise verbonden zijn, zoals: prognoseproblematiek, concurrentiebedingen, mededingingsrechtelijke vraagstukken en uiteraard de gevolgen van de Wet Franchise voor franchiseorganisaties. Arbeidsrecht is de andere specialisatie van Myrthe. Myrthe geeft graag en met grote regelmaat seminars en workshops.

   

  Dick van Deventer - Valegis AdvocatenDick van Deventer is ook advocaat bij Valegis Advocaten. Dick is werkzaam in een commerciële, zowel nationaal als internationaal georiënteerde advies- en procespraktijk. Hij adviseert ondernemingen en particulieren uit binnen- en buitenland omtrent alle aspecten van het arbeidsrecht. Naast zijn werkzaamheden als advocaat is Dick gastdocent bij de afdeling Sociaal recht van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Leiden en schrijft hij regelmatig artikelen voor vakbladen. Tevens is hij actief binnen PangeaNet, het internationale netwerk van onafhankelijke advocatenkantoren waar Valegis Advocaten bij is aangesloten.

  Gegevens

  Datum:
  23/11/2021
  Tijd:
  10:00 - 11:30
  Evenement Categorieën:
  ,

  Organisatoren

  Myrthe Steenhuis
  Dick van Deventer

  Locatie

  Online