Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Webinar: Het Personeelsdossier, Nut en Noodzaak

15 februari | 12:00 - 13:30

Verander Groep en Valegis Advocaten bundelen de krachten in een nieuw webinar

In het personeelsdossier verzamelt u belangrijke gegevens over werknemers. Dit dossier heeft tal van functies. Zo heeft u het nodig voor redenen van identificatie, voor de verloning, wanneer u de ontwikkeling van uw werknemers wilt bijsturen maar ook als u een werknemer een verbetertraject wilt laten volgen en/of wanneer u deze wilt ontslaan. Ook wanneer een werknemer al uit dienst is kunnen sommige instanties nog gegevens opvragen. Toch blijkt in de praktijk dat personeelsdossiers vaak niet of (volledig) op orde zijn. Dit kan een werkgever onnodig veel tijd, energie en uiteindelijk ook geld kosten.

In dit webinar vertellen wij u over het nut en noodzaak van een goed personeelsdossier. We bespreken vanuit onze jarenlange ervaring een aantal veel gemaakte fouten en hoe u deze kunt voorkomen. Na het volgen van dit webinar begrijpt u beter waarom het bijhouden van personeelsdossiers zo belangrijk is en hoe u dit het beste kunt aanpakken.

Tijdens dit webinar komen de volgende onderwerpen aan de orde:

 • Dossieropbouw, waarom en hoe
 • Bijzondere aandacht voor verzuimdossiers
 • Waaraan moet een dossier voldoen in een eventuele ontslagzaak
 • Praktische tips

U kunt door middel van de chat-functie actief participeren en vragen stellen.

U bent, als relatie van Verander Groep en/of Valegis Advocaten, van harte welkom.

Het webinar vindt plaats op dinsdag 15 februari 2022 van 12:00 – 13:30 uur

  SCHRIJF IN VOOR DIT WEBINAR!

  Voor u, als relatie van ons kantoor, zijn geen kosten verbonden aan dit webinar. Wij bieden ook de mogelijkheid om dit webinar als incompany te boeken. Hiervoor geldt wel een minimale deelname van zes personen.

  Uiterlijk op de dag van het webinar (dus niet direct na inschrijving!) ontvangt u een e-mail met een link naar de webinar pagina. De rest wijst zich dan vanzelf. Deelnemen kan via pc, laptop, tablet of mobiele telefoon. U ontvangt z.s.m. per e-mail de bevestiging van plaatsing.

  Valegis Advocaten en de Verander Groep houden u uiteraard ook op andere wijze op de hoogte. Volg Verander Groep en Valegis Advocaten op LinkedIn.

  We hopen u als deelnemer te mogen begroeten tijdens dit webinar!

  Hartelijke groeten,
  Valegis Advocaten

  Gegevens

  Datum:
  15 februari
  Tijd:
  12:00 - 13:30
  Evenement Categorieën:
  ,

  Organisator

  Carolien Brederije

  Locatie

  Online