Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Webinar: Intellectueel eigendom en de arbeidsrelatie: creatieve prestaties goed geregeld.

16/12/2021 | 12:00 - 13:30

Heeft u als werkgever duidelijk geregeld bij wie de intellectueel eigendomsrechten (zoals auteursrechten, octrooirechten, merkrechten en modelrechten rusten op de door uw werknemers verrichte werkzaamheden? Wordt binnen uw organisatie aandacht besteed aan de risico’s en preventie van plagiaat? Heeft u als werknemer of ingeschakelde zzp’er recht op naamsvermelding bij uw prestaties en in hoeverre mogen deze prestaties door u worden gekopieerd of toegepast in het kader van een andere arbeidsrelatie?

Of u nu werkgever bent of werknemer, iemand in opdracht betrekt of werkzaamheden in opdracht vervult: het is belangrijk om duidelijke afspraken te maken over de allocatie van intellectuele eigendomsrechten en de gevolgen daarvan voor de praktijk. Voor veel van deze afspraken geldt bovendien dat ze schriftelijk vastgelegd moeten worden. Reden dus om nog eens goed stil te staan bij de afspraken binnen uw arbeidsrelatie(s) en te controleren of deze de beoogde lading dekken.

In het webinar Intellectueel eigendom en de arbeidsrelatie: creatieve prestaties goed geregeld” geeft intellectueel eigendomsrechtadvocaat Julia Mascini van Valegis Advocaten u praktische handvatten om de creatieve prestaties binnen uw arbeidsrelatie optimaal te regelen. Tijdens dit webinar zal zij aan de hand van praktijkvoorbeelden ingaan op de totstandkoming en strekking van veelvoorkomende intellectueel eigendomsrechten en zal zij met u van gedachten wisselen over de vraag welke constructie het best invulling geeft aan de door u beoogde (rechts)verhoudingen.

U bent van harte welkom deel te nemen aan dit webinar.

U kunt zich NU inschrijven voor deelname op

 • 16 december van 12:00 tot 13:30 uur.

  SCHRIJF IN VOOR DIT WEBINAR!

  Voor u, als relatie van ons kantoor, zijn geen kosten verbonden aan dit webinar. Wij bieden ook de mogelijkheid om dit webinar als incompany te boeken. Hiervoor geldt wel een minimale deelname van zes personen.

  Uiterlijk op de dag van het webinar (dus niet direct na inschrijving!) ontvangt u een e-mail met een link naar de webinar pagina. De rest wijst zich dan vanzelf. Deelnemen kan via pc, laptop, tablet of mobiele telefoon. U ontvangt z.s.m. per e-mail de bevestiging van plaatsing.

  Valegis Advocaten houdt u uiteraard ook op andere wijze op de hoogte. Volg ons vooral ook op LinkedIn. Daar delen wij met regelmaat juridisch nieuws dat voor u in de praktijk van belang is.

  We hopen u als deelnemer te mogen begroeten tijdens dit webinar!

  Hartelijke groeten,
  Valegis Advocaten

  Gegevens

  Datum:
  16/12/2021
  Tijd:
  12:00 - 13:30
  Evenement Categorieën:
  ,

  Organisatoren

  Julia Mascini
  Carolien Brederije

  Locatie

  Online