Skip to main content

Onze expertises

Wij bieden ondersteuning op de volgende rechtsgebieden

Arbeidsrecht

Onze arbeidsrecht advocaten adviseren ondernemers, ondernemingen en instellingen, maar ook werknemers en bestuurders, over alle aspecten van het arbeidsrecht. Ook op het gebied van het ambtenarenrecht leveren wij dienstverlening op niveau.

Ondernemingsrecht

Onze ondernemingsrecht advocaten adviseren u over zeer uiteenlopende onderwerpen. Denk aan samenwerkingen, fusies, de herstructurering van een concern, eigendomsrechten of geschillen van de onderneming. Franchise en retail hebben onze bijzondere aandacht.

Vastgoedrecht

Onze vastgoedrecht advocaten adviseren ondernemers en instellingen op alle facetten van het vastgoed. Van ondernemers die een stuk grond willen kopen om daarop een bedrijfsruimte of woningen te bouwen tot bedrijven en instellingen die een pand (ver)huren.

Fusies & Overnames

Onze Fusies & Overnames advocaten hebben ruime ervaring op het gebied van fusies en overnames (M&A) en kenmerken zich door een praktische en daadkrachtige aanpak. Wij werken intensief met u samen om het gewenste resultaat te verkrijgen.

Franchise

Onze franchise advocaten zijn in alle opzichten thuis in franchise. Wij werken doorgaans voor franchisegevers uit binnen- en buitenland. Daaronder bevinden zich toonaangevende internationale marktleiders maar ook kleinere Nederlandse initiatieven.

Corporate Immigration

Onze corporate immigration advocaten adviseren over alle aspecten van het reguliere immigratierecht, van arbeidsmigratie tot individuele kwesties, behoudens asielaanvragen. Wij staan hierbij bedrijven, ZZP-ers en particulieren bij.

Procesrecht

Onze procesrecht advocaten zijn als geen ander bekend met de vele mogelijkheden om een geschil te beslechten. Wij hebben ervaring met procederen over zakelijke geschillen (‘corporate litigation’) en commerciële kwesties (‘commercial litigation’).

Privacyrecht

Onze privacyrecht advocaten adviseren uw onderneming, groot of klein, graag over alle aspecten die kunnen spelen rondom de bescherming van persoonsgegevens. De AVG, legt extra verplichtingen op aan degene die persoonsgegevens verzamelt.

Intellectuele eigendom & ICT recht

Onze Intellectuele Eigendom en ICT recht advocaten hebben ervaring op het gebied van intellectuele eigendom en ICT en weten waar belangrijke meerwaarde kan worden bereikt in elke fase van de levenscyclus van de producten en diensten van een onderneming.

Socialezekerheidsrecht

Onze socialezekerheidsrecht advocaten adviseren zowel werkgevers als werknemers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verkrijgen van een WW-uitkering na ontslag waar zowel werkgever als werknemer bij gebaat zijn.

Een teamgenoot en sparringpartner die intensief betrokken is

Wij helpen graag uw plannen te realiseren en uw bedrijfsvoering te optimaliseren. Indien u geconfronteerd wordt met claims of juridische procedures, kunnen wij die op professionele en effectieve wijze voor u behandelen.

Wij hebben kennis van en ervaring met de volgende vakgebieden

Onze missie: hoge kwaliteit in juridische dienstverlening

Valegis combineert hoge kwaliteit in juridische dienstverlening met gedegen kennis van uw branche en oprechte aandacht voor u, onze cliënten. Wij investeren in onze relatie met u en ontzorgen u, zodat u zich op uw ‘core business’ kunt richten.

We staan altijd voor u klaar, ook buiten reguliere kantoortijden.

Wij helpen graag uw plannen te realiseren en uw bedrijfsvoering te optimaliseren

U bent een ondernemer die nieuwe uitdagingen niet uit de weg gaat en ook grensoverschrijdende mogelijkheden ziet. U weet als geen ander hoe uw bedrijf werkt. Op het gebied van juridische dienstverlening wilt u daarom een partij die grondig investeert in kennis van uw bedrijf en uw bedrijfsvoering. Een teamgenoot en sparringpartner die intensief betrokken is.

Uw grondige kennis van uw bedrijfsvoering koppelen wij aan onze juridische expertise om u zo een dienstverlening te bieden met meerwaarde. Onder meer in de branches franchising, retail, zorg (care & cure), kinderopvang, beveiliging, schoonmaak, zakelijke dienstverlening, productie, vastgoed/bouw, venture capital, ICT en biotechnologie beschikken wij over uitgebreide ervaring.

Ondernemers in deze sectoren kunnen bij ons terecht voor nagenoeg alle juridische diensten. Binnen ons team zijn alle noodzakelijke specialisaties vertegenwoordigd.

Wij helpen graag uw plannen te realiseren en uw bedrijfsvoering te optimaliseren. Indien u geconfronteerd wordt met claims of juridische procedures, kunnen wij die op professionele en effectieve wijze voor u behandelen. Valegis is internationaal goed vertegenwoordigd en wij kunnen middels het Pangea Netwerk u op ieder vlak concreet en effectief bijstaan.

Onze ervaren advocaten denken graag met u mee.

Wij staan voor u klaar!

Kom direct in contact

Valegis Advocaten gevestigd in Den Haag & Amsterdam

Contact

Kantoor Den Haag

World Trade Center
Toren C, 11de verdieping
Pr. Beatrixlaan 582
2595 BM Den Haag

Kantoor Amsterdam

NEWDAY
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam

× Hoe kan ik u helpen?