Skip to main content

Ondernemingsrecht

Toonaangevend in ondernemingsrecht

Ons ondernemingsrecht team bestaat uit ervaren advocaten die adviseren over zeer uiteenlopende onderwerpen met betrekking tot het ondernemingsrecht. Denk daarbij aan samenwerkingen, fusies en overnames, herstructurering van een concern, intellectuele eigendomsrechten of geschillen over de koers van de onderneming. Wij beperken uw risico’s, leggen structuren aan waar u op kunt bouwen en zijn meesters in het meedenken vanuit juridisch perspectief bij de ontwikkeling van uw onderneming.

Het ondernemingsrecht is breed. Onze kennis dus ook. De Boek 2 regelingen over bevoegdheden en aansprakelijkheden zijn veelvuldig onderwerp van onze advisering. Valegis heeft zich ook ontwikkeld als niche-speler in M&A zaken. Daarbij werken we voor zowel verkopers als kopers uit binnen- en buitenland. We schakelen regelmatig andere specialisten zoals corporate finance huizen, notarissen of Due Diligence onderzoekers bij in het proces. Daardoor ontstaat een one-stop-shop voor onze cliënten op overnamepad.

Bedrijven adviseren

Wij hebben veel ervaring bij het adviseren van familiebedrijven en zijn goed bekend met de dynamiek van internationale verhoudingen. De ondernemers die tot onze cliënten behoren, zowel grote ondernemingen als eenmansbedrijven, staan wij vaak voor een langere periode bij. Ons team houdt de belangen van de cliënten in het oog door tegelijkertijd rekening te houden met de verwachte groei van de onderneming, de structuur en het vermogen.

Onze juristen stellen (commerciële) contracten en algemene voorwaarden op en procederen indien noodzakelijk over alle geschillen op dit terrein. Het team staat bekend om zijn efficiëntie, oog voor detail, toewijding aan cliënten en creatieve aanpak.

Wij zijn specialist in ondernemingsrecht

Franchise en retail hebben ook onze bijzondere aandacht. Dankzij jarenlange ervaring kunnen wij ons ook op dit gebied een expert noemen. Voor meer informatie over onze franchise- en retail praktijken, bekijk ons Brancheteam Franchise & Retail.

Wij hebben onder meer kennis van en ervaring met de volgende onderwerpen:

Team Ondernemingsrecht

Tim van der Maas

Partner / Advocaat

Armando Mosele

Partner / Advocaat

Derya Arpaçay

Advocaat

Julia Mascini

Advocaat

Mitchell van den Barselaar

Advocaat

Hallo, ik ben Tim van der Maas, ondernemingsrecht advocaat bij Valegis Advocaten. 

Ik sta u graag bij, kom direct in contact

Tim van der Maas - Valegis Advocaten

Valegis Advocaten gevestigd in Den Haag & Amsterdam

Contact

Kantoor Den Haag

World Trade Center
Toren C, 11de verdieping
Pr. Beatrixlaan 582
2595 BM Den Haag

Kantoor Amsterdam

NEWDAY
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam

× Hoe kan ik u helpen?