Skip to main content

Geschillen en procedures

Wij kijken verder dan het enkele geschil

Wij staan voor pragmatisme en voor oplossingsgerichtheid. Dat betekent dat wij verder kijken dan het enkele geschil dat u heeft met een zakelijke relatie en dat wij oog hebben voor het commerciële belang bij behoud van de relatie. Een gewonnen discussie met verlies van de relatie levert immers niet altijd het maximale rendement.

“Aan een dood paard trekken” doet echter niemand graag. Als blijkt dat er geen constructief overleg mogelijk is of dat commerciële oplossingen niet mogelijk of wenselijk zijn, dan kunnen wij snel schakelen naar rechtsmaatregelen. U wilt immers efficiëntie in de oplossing van een geschil. Daarbij kunt u rekenen op specialistische en toegewijde bijstand zowel in procedures voor de rechtbank als voor (internationale) arbitragecolleges.

Of het nu gaat om beslagleggingen, contractuele geschillen, incasso’s, bouwgeschillen, geschillen in de agri- en foodsector, geschillen in franchiserelaties, bestuurdersaansprakelijkheid, beroepsaansprakelijkheid, overheidsaansprakelijkheid, werkgeversaansprakelijkheid of geschillen met verzekeraars, bij Valegis Advocaten bent u altijd verzekerd van bijstand door een ervaren specialist.

Onze ervaren advocaten denken graag met u mee.

Wij staan voor u klaar!

Kom direct in contact

Valegis Advocaten gevestigd in Den Haag & Amsterdam

Contact

Kantoor Den Haag

World Trade Center
Toren C, 11de verdieping
Pr. Beatrixlaan 582
2595 BM Den Haag

Kantoor Amsterdam

NEWDAY
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam

× Hoe kan ik u helpen?