Skip to main content

Procesrecht

Toonaangevend in procesrecht

Ons procesrechtteam is als geen ander bekend met de vele mogelijkheden om een geschil te beslechten. Wij hebben ervaring met procederen over zakelijke geschillen (‘corporate litigation’) en commerciële kwesties (‘commercial litigation’).

Wij staan voor pragmatisme en oplossingsgerichtheid. Dat betekent dat wij verder kijken dan het enkele geschil dat u heeft met een zakelijke relatie en dat wij oog hebben voor het commerciële belang bij behoud van de relatie. Een gewonnen discussie met verlies van de relatie levert immers niet altijd het maximale rendement.

Oplossingen met én zonder de rechter

“Aan een dood paard trekken” doet echter niemand graag. Als blijkt dat er geen constructief overleg mogelijk is of dat commerciële oplossingen niet mogelijk of wenselijk zijn, dan kunnen wij snel schakelen naar rechtsmaatregelen. Ons team schroomt niet om oplossingen te zoeken buiten de mogelijkheden die overheidsrechtspraak biedt. U wilt immers efficiëntie in de oplossing van een geschil. Daarbij kunt u rekenen op specialistische en toegewijde bijstand:

  • zowel in procedures voor de rechtbank;
  • als bij het nemen van snelle voorlopige maatregelen (zoals een conservatoir beslag of het voeren van een kort geding);
  • en het vinden van een geschikte vorm van alternatieve geschilbeslechting (bijvoorbeeld het treffen van een schikking of procedures voor (internationale) arbitragecolleges).

Of het nu gaat om beslagleggingen, contractuele geschillen, incasso’s, bouwgeschillen, geschillen in de agri- en foodsector, geschillen in franchiserelaties, bestuurdersaansprakelijkheid, beroepsaansprakelijkheid, overheidsaansprakelijkheid, werkgeversaansprakelijkheid of geschillen met verzekeraars, bij Valegis Advocaten bent u altijd verzekerd van bijstand door een ervaren specialist.

Wij zijn specialist in procesrecht

Ons team schroomt niet om oplossingen te zoeken buiten de mogelijkheden die overheidsrechtspraak biedt. U wilt immers efficiëntie in de oplossing van een geschil. Daarbij kunt u rekenen op specialistische en toegewijde bijstand:

Tot onze standaard dienstverlening behoort onder meer:

Team procesrecht

Tim van der Maas

Partner / Advocaat

Armando Mosele

Partner / Advocaat

Angela Schwegler-Veldstra

Advocaat

Hallo, ik ben Tim van der Maas, procesrecht advocaat bij Valegis Advocaten. 

Ik sta u graag bij, kom direct in contact

Tim van der Maas - Valegis Advocaten

Valegis Advocaten gevestigd in Den Haag & Amsterdam

Contact

Kantoor Den Haag

World Trade Center
Toren C, 11de verdieping
Pr. Beatrixlaan 582
2595 BM Den Haag

Kantoor Amsterdam

NEWDAY
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam

× Hoe kan ik u helpen?