Skip to main content

Armando Mosele

Partner / Advocaat 

Armando Mosele is sinds 2001 advocaat en sinds 2015 verbonden aan Valegis Advocaten.

Armando is zijn loopbaan als advocaat begonnen bij één van de grootste advocatenkantoren in Nederland. Daar heeft hij zich toegelegd op het aansprakelijkheidsrecht, verzekeringsrecht en het procesrecht. Hij heeft zich ontwikkeld tot adviseur en sparringpartner voor ondernemers en bedrijfsjuristen bij uiteenlopende vraagstukken op het gebied van contracten en aansprakelijkheden. Glastuinbouw, energie en vastgoed hebben zijn bijzondere aandacht. Armando is zeer ervaren in het adviseren over en begeleiden van overnames, fusies, het opzetten van vennootschapsrechtelijke structuren en het opstellen van contracten. Daarnaast heeft hij ruime ervaring met allerhande (nationale en internationale) contractuele geschillen.

Armando heeft bijzondere expertise op het gebied van contractuele aansprakelijkheid, beroepsaansprakelijkheid, bestuurdersaansprakelijkheid, werkgeversaansprakelijkheid en overheidsaansprakelijkheid. In 2008 heeft Armando de postacademische Grotius opleiding ‘onderneming en aansprakelijkheid’ cum laude afgerond. Hij deelt de passie voor zijn vak graag door het geven van trainingen aan ondernemers, bestuurders en bedrijfsjuristen.

Armando is lid van diverse netwerken, zoals Vereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht (VASR) en de Vereniging van Agrarisch Recht Advocaten (VARA). Armando staat voor oplossingsgerichtheid en pragmatisme, maar als een procedure onvermijdelijk is vindt u in Armando een gepassioneerd litigator.

Expertises

  • Aansprakelijkheidsrecht
  • Contractenrecht
  • Ondernemingsrecht
  • Verzekeringsrecht
  • Vastgoed
Dick van Deventer

Maak kennis met ons team van specialisten

Door de diversiteit in onze profielen en achtergronden kunnen wij ondersteuning bieden op elk rechtsgebied waar u behoefte aan heeft.

Valegis Advocaten gevestigd in Den Haag & Amsterdam

Contact

Kantoor Den Haag

World Trade Center
Toren C, 11de verdieping
Pr. Beatrixlaan 582
2595 BM Den Haag

Kantoor Amsterdam

NEWDAY
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam

× Hoe kan ik u helpen?