Carolien Brederije

Partner / Advocaat

Carolien Brederije is sinds 1996 advocaat. Sinds 2009 is zij als partner verbonden aan Valegis Advocaten. Daarvóór was Carolien partner bij één van de grote Nederlandse advocatenkantoren.

Carolien adviseert ondernemers, ondernemingen en instellingen uit allerlei sectoren op het gebied van het arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht. Ook staat zij op deze gebieden met regelmaat particulieren (waaronder statutair bestuurders) bij.

Carolien heeft in 2004 cum laude de PALA (de Post Academische Leergang Arbeidsrecht) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afgerond en zij is onder meer lid van de VAAN (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland) en van  de VvA (Vereniging voor Arbeidsrecht). Carolien is actief in diverse netwerken, in binnen- en buitenland, waaronder netwerken van vrouwelijke ondernemers. Carolien doceert geregeld op het gebied van arbeidsrecht en zij is ook bestuurlijk actief. Zo is Carolien oud-voorzitter van Rotaryclub Den Haag Nieuwspoort, lid van het bestuur van De Dutch Don’t Dance Division en lid van de Regionale Adviesraad van de Kamer van Koophandel ZuidWest (Zuid-Holland & Zeeland).

De gezaghebbende lijst The Legal 500 : ‘Valegis Advocaten is praised for its ‘excellent service and knowledge’; practice head Carolien Brederije ‘solves issues with great care and expertise’.’

Expertises

  • Arbeidsrecht
  • Medezeggenschapsrecht
Dick van Deventer
Dominique & Angela - Valegis
Catja

Maak kennis met ons team van specialisten

Door de diversiteit in onze profielen en achtergronden kunnen wij ondersteuning bieden op elk rechtsgebied waar u behoefte aan heeft.

Hallo, ik ben Carolien Brederije, partner en advocaat bij Valegis Advocaten. 

Ik sta u graag bij, kom direct in contact

Carolien Brederije - Valegis Advocaten

Valegis Advocaten gevestigd in Den Haag & Amsterdam

Kom direct in contact

Kantoor Den Haag

World Trade Center
Toren C, 11de verdieping
Pr. Beatrixlaan 582
2595 BM Den Haag

T +31 (0)70 319 60 40

Kantoor Amsterdam

NEWDAY
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam

T +31 (0)20 723 36 33