Daniëlle Edelenbosch

Senior associate

Daniëlle Edelenbosch is sinds 2007 advocaat en werkt sinds februari 2019 voor Valegis Advocaten.

Daarvoor werkte ze bij een regionaal, middelgroot advocatenkantoor. Zij is gespecialiseerd in het arbeidsrecht in de meest brede zin van het woord. Zo adviseert zij onder meer over reorganisaties en voert zij ontslagprocedures bij het UWV en de kantonrechter. Onderhandelen over beëindigingsovereenkomsten en het optreden als vraagbaak voor HR-medewerkers is voor haar dagelijkse kost.

Daniëlle geeft met veel plezier presentaties en is lid geweest van de ontslagadviescommissie van het UWV alwaar zij beoordeelde of ontslagaanvragen toegewezen of geweigerd moesten worden.

Cliënten ervaren Daniëlle als enthousiast en voelen zich serieus genomen. Haar aanpak kenmerkt zich door korte reactietermijnen, duidelijke taal en een goede inschatting van kansen en risico’s vooraf.

In 2012 heeft Daniëlle de postacademische Grotius opleiding arbeidsrecht succesvol afgerond. Ze is onder meer lid van de VAAN (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland) en de VHA (Vereniging Haagse Arbeidsrechtadvocaten).

Expertises

  • Arbeidsrecht
  • Medezeggenschap
  • Contractenrecht
Daniëlle Edelenbosch - Valegis Advocaten
Dick van Deventer
Dominique & Angela - Valegis
Saskia van Strien - Valegis Advocaten

Maak kennis met ons team van specialisten

Door de diversiteit in onze profielen en achtergronden kunnen wij ondersteuning bieden op elk rechtsgebied waar u behoefte aan heeft.

Valegis Advocaten gevestigd in Den Haag & Amsterdam

Kom direct in contact

Kantoor Den Haag

World Trade Center
Toren C, 11de verdieping
Pr. Beatrixlaan 582
2595 BM Den Haag

T +31 (0)70 319 60 40

Kantoor Amsterdam

NEWDAY
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam

T +31 (0)20 723 36 33