Daphne Jerphanion

Advocaat 

Daphne Jerphanion heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en heeft na haar afstuderen in 2011 als advocaat gewerkt bij een van de grootste advocatenkantoren in Nederland. Daar heeft zij geadviseerd en geprocedeerd op het gebied van contractenrecht, arbeidsrecht en ondernemingsrecht in de breedste zin van het woord.

Sinds januari 2017 is Daphne verbonden aan Valegis Advocaten, waar zij zich bezighoudt met ondernemingsrecht in het algemeen en contractenrecht in het bijzonder. Zij adviseert nationale en internationale cliënten bij het opstellen, aanpassen en uitonderhandelen van allerhande (commerciële) contracten, waaronder franchise-, distributie-, leverings- en (onder)aannemingsovereenkomsten. Daphne is tevens betrokken bij alle aspecten van M&A-deals: van het opzetten van ideale structuur tot aan het draften en uitonderhandelen van de contractdocumentatie en due diligenceonderzoek.

In december 2019 heeft Daphne de postacademische specialisatieopleiding Nationaal en Internationaal Contracteren aan de Grotius Academie met goed gevolg afgerond.

Daphne is lid van de Vereniging Privacyrecht.

Expertises

  • Ondernemingsrecht
  • Contractenrecht
  • Privacyrecht
  • Procesrecht
Daphne Jerphanion - Valegis Advocaten
Dick van Deventer
Dominique & Angela - Valegis
Catja

Maak kennis met ons team van specialisten

Door de diversiteit in onze profielen en achtergronden kunnen wij ondersteuning bieden op elk rechtsgebied waar u behoefte aan heeft.

Valegis Advocaten gevestigd in Den Haag & Amsterdam

Kom direct in contact

Kantoor Den Haag

World Trade Center
Toren C, 11de verdieping
Pr. Beatrixlaan 582
2595 BM Den Haag

T +31 (0)70 319 60 40

Kantoor Amsterdam

NEWDAY
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam

T +31 (0)20 723 36 33