Skip to main content

Deborah van Zanten

Advocaat

Deborah is een gedreven vastgoedadvocaat in zowel de advies- en procespraktijk. Zij richt zich vooral op vastgoed gerelateerde zaken, waaronder projectontwikkeling, bouwrecht, VvE gerelateerde kwesties, aannemersgeschillen en huurgeschillen. Snelle analyses van ingewikkelde problemen is haar kracht.

Deborah heeft daarnaast veel ervaring in het procederen over civiel gerelateerde kwesties, zoals burengeschillen, kwesties koopcontracten, waaronder problematiek van non-conformiteit en (verborgen) gebreken en aansprakelijkheid van makelaars. Tevens adviseert en procedeert zij in huurrecht voor woon- en bedrijfsruimte.

Deborah studeerde af in de masters Privaatrecht en Bedrijfsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en volgde een gedeelte van haar studie aan de Santa Clara University in Californië in de Verenigde Staten. Deborah is sinds 2013 advocaat en sinds mei 2021 verbonden aan Valegis Advocaten. In haar vrije tijd besteedt Deborah graag tijd aan wielrennen en toneel.

Deborah is lid van de Vereniging van Jonge Onroerend Goed Juristen (VJOJ).

Expertises

  • Huurrecht en Vastgoed
  • Bouwrecht
  • Ondernemingsrecht
Dick van Deventer

Maak kennis met ons team van specialisten

Door de diversiteit in onze profielen en achtergronden kunnen wij ondersteuning bieden op elk rechtsgebied waar u behoefte aan heeft.

Valegis Advocaten gevestigd in Den Haag & Amsterdam

Contact

Kantoor Den Haag

World Trade Center
Toren C, 11de verdieping
Pr. Beatrixlaan 582
2595 BM Den Haag

Kantoor Amsterdam

NEWDAY
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam

× Hoe kan ik u helpen?