Skip to main content

Dick van Deventer

Senior associate

Dick van Deventer is afgestudeerd aan de Universiteit Leiden, waar hij de Master Civiel Recht heeft behaald. Alvorens Dick bij Valegis Advocaten in dienst trad, was hij onder meer werkzaam in Den Haag bij een groot internationaal advocatenkantoor en in Rotterdam.

Dick is werkzaam in een commerciële, zowel nationaal als internationaal georiënteerde advies- en procespraktijk. Hij adviseert ondernemingen en particulieren uit binnen- en buitenland omtrent alle aspecten van het arbeidsrecht.

Naast zijn werkzaamheden als advocaat is Dick gastdocent bij de afdeling Sociaal recht van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Leiden. Daarnaast schrijft hij regelmatig artikelen voor vakbladen. Tevens is hij actief binnen PangeaNet, het internationale netwerk van onafhankelijke advocatenkantoren waar Valegis Advocaten bij is aangesloten. Binnen PangeaNet is hij nauw betrokken bij PangeaNeXt, een initiatief dat erop is gericht de volgende generatie PangeaNet-leden samen te brengen en te ondersteunen.

Dick is lid van diverse netwerken, zoals onder meer de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA). In juni 2016 heeft Dick de postacademische Grotius opleiding arbeidsrecht met goed gevolg afgerond.

Expertises

  • Arbeidsrecht
  • Medezeggenschapsrecht
  • Sociaal zekerheidsrecht
  • Privacyrecht
  • Contractenrecht
Dick van Deventer - Valegis Advocaten
Dick van Deventer

Maak kennis met ons team van specialisten

Door de diversiteit in onze profielen en achtergronden kunnen wij ondersteuning bieden op elk rechtsgebied waar u behoefte aan heeft.

Valegis Advocaten gevestigd in Den Haag & Amsterdam

Contact

Kantoor Den Haag

World Trade Center
Toren C, 11de verdieping
Pr. Beatrixlaan 582
2595 BM Den Haag

Kantoor Amsterdam

NEWDAY
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam

× Hoe kan ik u helpen?