Skip to main content

Julia Mascini

Advocaat 

Julia staat bedrijven bij in kwesties op het gebied van intellectueel eigendom, media en entertainment, met bijzondere aandacht voor merkenrecht, handelsnaamrecht, auteursrecht, productvormgeving, kunstmatige intelligentie, perspublicaties en influencer marketing. Daarnaast adviseert, bemiddelt en procedeert zij in zaken die betrekking hebben op oneerlijke handelspraktijken, misleidende reclame en aangrenzende commerciële terreinen.

Julia begrijpt het krachtenveld waarmee ondernemingen te maken hebben en heeft aandacht voor de bedrading van haar cliënten. Met deskundigheid op het terrein van strategie biedt Julia belangrijke meerwaarde in elke fase van de levenscyclus van de producten en diensten van haar cliënten. Van concept en creatie tot exploitatie en handhaving. Julia is zeer ervaren in het adviseren over de bescherming en exploitatie van merken, logo’s, productvormgeving en andere vormen van trade dress. Daarnaast heeft zij ervaring met allerhande (nationale en internationale) inbreukgeschillen. In 2020 heeft Julia de postacademische specialisatieopleiding ‘Intellectueel eigendoms- en procesrecht’ aan de S.K. Martens Academie afgerond.

Daarnaast traint Julia ondernemingen en publieke figuren over de bescherming, handhaving en exploitatie van hun intellectueel eigendom en hun betrokkenheid in de media.

Julia is sinds 2020 aangesloten bij Valegis.

Expertises

  • Intellectueel eigendomsrecht
  • Ondernemingsrecht
  • Kunstrecht
  • Media & entertainmentrecht
Dick van Deventer
Dominique & Angela - Valegis

Maak kennis met ons team van specialisten

Door de diversiteit in onze profielen en achtergronden kunnen wij ondersteuning bieden op elk rechtsgebied waar u behoefte aan heeft.

Valegis Advocaten gevestigd in Den Haag & Amsterdam

Contact

Kantoor Den Haag

World Trade Center
Toren C, 11de verdieping
Pr. Beatrixlaan 582
2595 BM Den Haag

Kantoor Amsterdam

NEWDAY
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam

× Hoe kan ik u helpen?