Natascha Niewold

Counsel

Na de start van haar carrière bij een groot advocatenkantoor in het noorden van het land in 2007, is Natascha Niewold sinds 2011 bij Valegis Advocaten werkzaam.

Natascha heeft zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht en heeft daarnaast haar kennis van het ondernemingsrecht op peil gehouden. In haar arbeidsrechtpraktijk adviseert ze ondernemingen, instellingen en particulieren over het volledige scala aan onderwerpen op dit terrein – van indiensttreding tot ontslag – en voert waar nodig procedures. Deze kennis en ervaring blijkt vaak waardevol wanneer zij meer ondernemingsrechtelijke kwesties behandelt, zoals geschillen binnen contractuele relaties en bedrijfsovernames. Binnen beide rechtsgebieden speelt ‘de AVG’ (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en daarom heeft Natascha in de afgelopen jaren zich eveneens in het privacyrecht verdiept.

Natascha heeft in 2013 de PALA (de Post Academische Leergang Arbeidsrecht) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam cum laude afgerond. Zij heeft in 2018 de opleiding ‘Certified Data Protection Officer (CDPO)’ van IIR – Institute for International Research cum laude afgerond.

Natascha is onder meer lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA), de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam (VAAA) en de Vereniging Privacyrecht (VPR) en is ook bestuurlijk actief. Zij is de voormalig president van Lionsclub Amsterdam ’t IJ.

Expertises

  • Arbeidsrecht
  • Ondernemingsrecht
  • Privacyrecht
Natascha Niewold - Valegis Advocaten
Dick van Deventer
Dominique & Angela - Valegis

Maak kennis met ons team van specialisten

Door de diversiteit in onze profielen en achtergronden kunnen wij ondersteuning bieden op elk rechtsgebied waar u behoefte aan heeft.

Valegis Advocaten gevestigd in Den Haag & Amsterdam

Kom direct in contact

Kantoor Den Haag

World Trade Center
Toren C, 11de verdieping
Pr. Beatrixlaan 582
2595 BM Den Haag

T +31 (0)70 319 60 40
E info@valegis.com

Kantoor Amsterdam

NEWDAY
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam

T +31 (0)20 723 36 33
E info@valegis.com