Skip to main content

Rigje Rosier

Senior associate

Rigje Rosier studeerde in 2010 af in Amsterdam (master arbeidsrecht). Aansluitend werkte zij als advocaat bij diverse arbeidsrechtelijke nichekantoren in Rotterdam. Sinds februari 2020 is Rigje werkzaam voor Valegis Advocaten.

Haar werkzaamheden bestaan uit het adviseren en bijstaan van zowel werkgevers als werknemers bij alle voorkomende arbeidsrechtelijke vraagstukken. Denk hierbij niet alleen aan ontslagzaken, maar ook aan allerhande CAO-kwesties, situaties van overgang van onderneming, concurrentiezaken, reorganisaties etc. Verder adviseert Rigje werknemers en werkgevers over het socialezekerheidsrecht. Dit zijn veelal kwesties die grenzen aan het arbeidsrecht, zoals het opleggen van een loonsanctie door het UWV en het bekortingsverzoek, de beoordeling van het recht op een WIA-uitkering en de verplichtingen van de eigenrisicodrager.

Rigje heeft eind 2016 de specialisatieopleiding Grotius arbeidsrecht succesvol afgerond. Zij is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en de Vereniging Haagse Arbeidsrecht Advocaten (VHAA).

Expertises

  • Arbeidsrecht
  • Socialezekerheidsrecht
Rigje Rosier - Valegis Advocaten
Dick van Deventer

Maak kennis met ons team van specialisten

Door de diversiteit in onze profielen en achtergronden kunnen wij ondersteuning bieden op elk rechtsgebied waar u behoefte aan heeft.

Valegis Advocaten gevestigd in Den Haag & Amsterdam

Contact

Kantoor Den Haag

World Trade Center
Toren C, 11de verdieping
Pr. Beatrixlaan 582
2595 BM Den Haag

Kantoor Amsterdam

NEWDAY
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam

× Hoe kan ik u helpen?