Skip to main content

Thijs Kroese

Of Counsel

Na een jarenlange carrière bij de rechterlijke macht is Thijs Kroese enkele jaren advocaat geweest, waaronder eerder bij Valegis. Daarna is hij vijf jaar wethouder geweest. Met portefeuilles als wonen, vastgoed en ruimtelijke ontwikkeling heeft Thijs een brede expertise op het gebied van projectontwikkeling, vastgoed en bouw opgebouwd. Omdat Thijs zeer actief was in de Metropoolregio Amsterdam (MRA), heeft hij een sterk bestuurlijk netwerk kunnen opbouwen bij zowel de overheid als de markt.

Met zijn gespecialiseerde kennis op de genoemde gebieden versterkt hij Valegis als Of Counsel bij specifieke vastgoedrechtelijke kwesties. Hij fungeert als juridisch en strategisch adviseur en is een echte sparringspartner.

De speciale aandacht van Thijs gaat uit naar de combinatie van wonen en zorg. De ontwikkelingen op dat gebied brengen voor zowel zorgpartijen als woningcorporaties en beleggende partijen strategische vastgoedvraagstukken met zich. Thijs weet wat er speelt en is een adviseur pur sang. Naast zijn specialisatie op het gebied van vastgoed, is Thijs regelmatig actief binnen het arbeidsrecht. Thijs staat veelal werkgevers bij, bijvoorbeeld in de zorg en in de bouw.

Thijs staat bekend om zijn laagdrempelige aanpak; hij verstaat de kunst ingewikkelde materie toegankelijk te maken, zonder de nuance te verliezen.

Expertises

  • Vastgoedrecht
  • Arbeidsrecht
Dick van Deventer
Dominique & Angela - Valegis

Maak kennis met ons team van specialisten

Door de diversiteit in onze profielen en achtergronden kunnen wij ondersteuning bieden op elk rechtsgebied waar u behoefte aan heeft.

Valegis Advocaten gevestigd in Den Haag & Amsterdam

Contact

Kantoor Den Haag

World Trade Center
Toren C, 11de verdieping
Pr. Beatrixlaan 582
2595 BM Den Haag

Kantoor Amsterdam

NEWDAY
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam

× Hoe kan ik u helpen?