Skip to main content

Tim van der Maas

Partner / Advocaat

Tim van der Maas is sinds 1994 advocaat en oprichter van Valegis Advocaten. Hij richt zich op ondernemingsrecht (waaronder contracten- en IE-recht) in brede zin. Franchising heeft zijn bijzondere aandacht. Tim heeft de Grotius opleiding Nederlands & Europees Mededingingsrecht met goed gevolg afgerond  (1998).

Tim werkt voor een grote diversiteit van ondernemers en (familie)bedrijven, waaronder productiebedrijven, franchiseketens en investeerders. Sinds jaar en dag is Tim betrokken bij het adviseren over en begeleiden van overnames, fusies, het opzetten van vennootschapsrechtelijke structuren, het opstellen van contracten en het voeren van gerechtelijke procedures.

In zijn praktijkvoering investeert Tim veel tijd in het verkrijgen van een grondige kennis van de bedrijfsvoering van zijn cliënten. Tim bekleedt bestuursfuncties, wordt geregeld gevraagd als spreker en is een hartstochtelijk golfer.

Expertises

  • Ondernemingsrecht
  • Franchise vraagstukken
  • Mededingingsrecht
Dick van Deventer
Dominique & Angela - Valegis

Maak kennis met ons team van specialisten

Door de diversiteit in onze profielen en achtergronden kunnen wij ondersteuning bieden op elk rechtsgebied waar u behoefte aan heeft.

Valegis Advocaten gevestigd in Den Haag & Amsterdam

Contact

Kantoor Den Haag

World Trade Center
Toren C, 11de verdieping
Pr. Beatrixlaan 582
2595 BM Den Haag

Kantoor Amsterdam

NEWDAY
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam

× Hoe kan ik u helpen?