Armando MoseleSenior Associate

Armando Mosele

Valegis portret 2016-2497 web

Armando Mosele is sinds 2000 advocaat. Sinds 1 augustus 2015 is hij werkzaam voor Valegis Advocaten.

Armando is zijn loopbaan als advocaat begonnen bij één van de grootste advocatenkantoren in Nederland. Daar heeft hij zich toegelegd op het aansprakelijkheidsrecht, verzekeringsrecht en het procesrecht. In 2004 is Armando overgestapt naar een middelgroot advocatenkantoor in de regio Den Haag, waar hij zich heeft ontwikkeld tot adviseur en sparringpartner voor ondernemers en bedrijfsjuristen bij uiteenlopende vraagstukken op het gebied van contracten en aansprakelijkheden. Glastuinbouw, energie en vastgoed hadden daar zijn bijzondere aandacht. Armando is voorts zeer ervaren in het adviseren over en begeleiden van overnames, fusies, het opzetten van vennootschapsrechtelijke structuren en het opstellen van contracten.

Armando heeft bijzondere expertise op het gebied van contractuele aansprakelijkheid, beroepsaansprakelijkheid, bestuurdersaansprakelijkheid, werkgeversaansprakelijkheid en overheidsaansprakelijkheid. In 2008 heeft Armando de postacademische Grotius opleiding ‘onderneming en aansprakelijkheid’ cum laude afgerond. Hij deelt de passie voor zijn vak graag door het geven van trainingen aan ondernemers en bedrijfsjuristen.

Armando is lid van diverse netwerken, zoals Vereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht (VASR) en de Vereniging van Agrarisch Recht Advocaten (VARA). Armando staat voor oplossingsgerichtheid en pragmatisme, maar als een procedure onvermijdelijk is vindt u in Armando een gepassioneerd litigator.

Rechtsgebieden

  • Aansprakelijkheidsrecht
  • Contractenrecht
  • Ondernemingsrecht
  • Verzekeringsrecht

Contact

T: +31 (0)6 13 64 24 09
E: a.mosele@valegis.com

Onze teamleden