Carolien Brederije

Valegis Carolien Brederije-2255

Carolien Brederije (1971) is sinds 1996 advocaat. Sinds 2009 is zij als partner verbonden aan Valegis Advocaten. Daarvóór was Carolien partner bij één van de grote Nederlandse advocatenkantoren.

Carolien adviseert ondernemers, ondernemingen en instellingen op het gebied van het arbeidsrecht, medezeggenschapsrecht en het ambtenarenrecht en over de privacyrechtelijke vraagstukken die daarbij kunnen spelen. Ook staat zij op deze gebieden met regelmaat particulieren (waaronder statutair bestuurders) bij. De zorg (cure & care), franchise-, schoonmaak-, beveiligings- en bouwondernemingen hebben hierbij haar bijzondere aandacht.

Carolien heeft in 2004 cum laude de PALA (de Post Academische Leergang Arbeidsrecht) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afgerond en zij is onder meer lid van de VAAN (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland) en de VvA (Vereniging voor Arbeidsrecht). Carolien is lid van en actief in diverse netwerken, waaronder netwerken van vrouwelijke ondernemers, zowel in binnen- als buitenland. Carolien doceert geregeld op het gebied van arbeidsrecht en zij is ook bestuurlijk actief.

Carolien is lid van de Regionale Adviesraad van de Kamer van Koophandel ZuidWest (Zuid-Holland & Zeeland).  Zij is tevens lid van de Vereniging Privacyrecht.

De gezaghebbende lijst The Legal 500 : ‘Valegis Advocaten is praised for its ‘excellent service and knowledge’; practice head Carolien Brederije ‘solves issues with great care and expertise’.’

Rechtsgebieden

  • Arbeidsrecht
  • Medezeggenschapsrecht
  • Privacyrecht

Contact

T: + 31 (0)6 24 36 34 46
E: c.brederije@valegis.com

Onze teamleden

SHARE:
Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone