Carolien BrederijePartner

Carolien Brederije

Valegis Carolien Brederije-2255

Carolien Brederije is sinds 1996 advocaat. Sinds 2009 is zij als partner verbonden aan Valegis Advocaten. Daarvóór was Carolien partner bij één van de grote Nederlandse advocatenkantoren.

Carolien adviseert ondernemers, ondernemingen en instellingen uit allerlei sectoren op het gebied van het arbeidsrecht, medezeggenschapsrecht en het privacyrecht. Ook staat zij op deze gebieden met regelmaat particulieren (waaronder statutair bestuurders) bij.

Carolien heeft in 2004 cum laude de PALA (de Post Academische Leergang Arbeidsrecht) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afgerond en zij is onder meer lid van de VAAN (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland), de VvA (Vereniging voor Arbeidsrecht) en van de Vereniging Privacyrecht. Carolien is actief in diverse netwerken, in binnen- en buitenland, waaronder netwerken van vrouwelijke ondernemers. Carolien doceert geregeld op het gebied van arbeidsrecht en zij is ook bestuurlijk actief. Zo is Carolien voorzitter van Rotaryclub Den Haag Nieuwspoort, lid van het bestuur van De Dutch Don’t Dance Division en lid van de Regionale Adviesraad van de Kamer van Koophandel ZuidWest (Zuid-Holland & Zeeland).

De gezaghebbende lijst The Legal 500 : ‘Valegis Advocaten is praised for its ‘excellent service and knowledge’; practice head Carolien Brederije ‘solves issues with great care and expertise’.’

Rechtsgebieden

  • Arbeidsrecht
  • Medezeggenschapsrecht

Contact

T: + 31 (0)6 24 36 34 46
E: c.brederije@valegis.com

Onze teamleden