Daphne JerphanionAdvocaat

Daphne Jerphanion

Valegis

Daphne Jerphanion heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en heeft na haar afstuderen in 2011 als advocaat gewerkt bij een van de grootste advocatenkantoren in Nederland. Daar heeft zij geadviseerd en geprocedeerd op het gebied van contractenrecht, arbeidsrecht en ondernemingsrecht in de breedste zin van het woord.

Daphne is sinds januari 2017 verbonden aan Valegis Advocaten, waar zij zich bezighoudt met ondernemingsrecht in het algemeen en contractenrecht in het bijzonder, met speciale aandacht voor het privacyrecht. Tijdens haar studie heeft Daphne zich als vrijwilliger en bestuurslid actief ingezet voor een stichting die juridische bijstand biedt aan (onvermogende) particulieren.

In december 2019 heeft Daphne de postacademische opleiding Grotius Nationaal en Internationaal Contracteren met goed gevolg afgerond.

Daphne beschikt over het certificaat CIPP/E (Certified Information Privacy Professional/Europe) en zij is lid van de Vereniging Privacyrecht en van de International Association of Privacy Professionals (IAPP).

Rechtsgebieden

  • Ondernemingsrecht
  • Contractenrecht
  • Privacyrecht
  • Procesrecht

Contact

T: + 31 (0)6 23 02 29 32
E: d.jerphanion@valegis.com

Onze teamleden