Dick van DeventerAdvocaat

Dick van Deventer

Valegis portret 2016-1859 web

Dick van Deventer is in 2009 afgestudeerd aan de Universiteit Leiden, waar hij de Master Civiel Recht heeft behaald. Na het voltooien van zijn studie is hij in dienst getreden van een groot internationaal advocatenkantoor in Den Haag, waar hij zich heeft gespecialiseerd in het arbeidsrecht in brede zin. Daar heeft hij bovendien ervaring opgedaan in een commerciële, zowel nationaal als internationaal georiënteerde advies- en procespraktijk.

De afgelopen jaren heeft Dick in Rotterdam gewerkt bij een nichekantoor dat zich volledig toelegt op het arbeidsrecht en heeft hij ondernemingen en particulieren uit binnen- en buitenland bijgestaan. Met ingang van 1 september 2015 is hij werkzaam bij Valegis Advocaten. Ook daar houdt hij zich bezig met het adviseren van en procederen voor nationale en internationale cliënten omtrent alle aspecten van het arbeidsrecht. Daarnaast adviseert en procedeert Dick op het gebied van het contractenrecht.

In juni 2016 heeft Dick de postacademische Grotius opleiding arbeidsrecht met goed gevolg afgerond.

Dick is lid van diverse netwerken, zoals de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en de American Chamber of Commerce (AmCham).

Rechtsgebieden

    • Arbeidsrecht
    • Medezeggenschapsrecht
    • Sociaal zekerheidsrecht
    • Privacyrecht
    • Contractenrecht

 

Contact

T: +31 (0)6 83 65 49 26
E: d.vandeventer@valegis.com

Onze teamleden