Natascha NiewoldAdvocaat

Natascha Niewold

Valegis portret 2016-3418 web

Na haar studie en de start van haar carrière bij een groot advocatenkantoor in het noorden van het land, is Natascha Niewold sinds 2011 bij Valegis Advocaten werkzaam.

Natascha is gespecialiseerd in het arbeidsrecht in de breedste zin des woords. Zij adviseert ondernemingen, instellingen en particulieren op dit terrein en voert waar nodig procedures. Natascha heeft in 2013 de PALA (de Post Academische Leergang Arbeidsrecht) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam cum laude afgerond. In de afgelopen jaren heeft Natascha zich steeds verder in het privacyrecht verdiept. Zij heeft in 2018 de opleiding ‘Certified Data Protection Officer (CDPO)’ van IIR cum laude afgerond. Daarnaast is Natascha werkzaam binnen de sectie ondernemingsrecht.

Natascha is onder meer lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA), de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam (VAAA), de Vereniging Privacyrecht (VPR), Nederlands Genootschap Functionarissen Gegevensbescherming (NGFG) en de International Association of Privacy Professionals (IAPP).

Rechtsgebieden

  • Arbeidsrecht
  • Ondernemingsrecht
  • Privacyrecht

Contact

T: + 31 (0)6 12 11 61 77
E: n.niewold@valegis.com

Onze teamleden