Natascha NiewoldAdvocaat

Natascha Niewold

Valegis portret 2016-3418 web

Natascha Niewold (1984) is in 2007 privaatrechtelijk en strafrechtelijk afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Aansluitend heeft zij bij één van de grootste advocatenkantoren in het Noorden van het land ervaring opgedaan op het gebied van het ondernemingsrecht in het algemeen en het arbeidsrecht in het bijzonder. Sinds augustus 2011 werkt zij bij Valegis Advocaten.

Natascha heeft in 2013 de PALA (de Post Academische Leergang Arbeidsrecht) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam cum laude afgerond.

Natascha richt zich op het arbeidsrecht in brede zin. Zij adviseert ondernemingen, instellingen en particulieren met betrekking tot diverse arbeidsrechtelijke aangelegenheden en procedeert omtrent gerezen geschillen. De zorgsector (in de meest brede zin van het woord) heeft daarbij haar bijzondere belangstelling.

Natascha is actief betrokken geweest bij verschillende verenigingen en stichtingen. Daarnaast heeft zij als student-assistente gedoceerd over de grondslagen van het Nederlandse recht aan de faculteit Bedrijfskunde van Rijksuniversiteit Groningen. Zij is tevens lid van Vereniging Privacyrecht van International Association of Privacy (IAPP).

Rechtsgebieden

  • Arbeidsrecht
  • Medezeggenschapsrecht
  • Ondernemingsrecht
  • Privacyrecht

Contact

T: + 31 (0)6 12 11 61 77
E: n.niewold@valegis.com

Onze teamleden