Thijs Kroese

Valegis portret 2016-3022 web

Thijs Kroese (1986) heeft gestudeerd in Amsterdam. Thijs is een oplossingsgerichte advocaat met hart voor de zaak en een gestructureerde aanpak.

Thijs richt zich bij Valegis met name op het huurrecht. Daarnaast houdt hij zich bezig met arbeidsrecht en contractenrecht, waarbij de focus ligt op franchise ondernemingen. Verder heeft Thijs een passie voor sportrecht en dan met name het (internationale) voetbalrecht. Daarover schreef hij verschillende columns en artikelen in week- en vakbladen. Hij is medeoprichter en Editor van DRC Database, een databank waarin alle uitspraken van de Dispute Resolution Chamber van wereldvoetbalbond FIFA zijn samengevat en – waar nodig – voorzien van commentaar www.drcdatabase.com.

Voordat hij advocaat werd heeft Thijs jarenlang bij de kamer voor kantonzaken van de rechtbank Rotterdam gewerkt. Daar heeft hij veel ervaring opgedaan met het huurrecht en het arbeidsrecht. Door die ervaring kan hij goed inschatten hoe de rechter een zaak zal benaderen. Dat komt van pas tijdens procedures, maar ook in het voortraject. Een goede inschatting van proceskansen helpt immers bij het bepalen van de strategie en de zoektocht naar een oplossing.

Rechtsgebieden

  • Huurrecht
  • Arbeidsrecht
  • Contractenrecht
  • Franchise / arbitrage

Contact

T: +31 (0)6 10 88 73 58
E: t.kroese@valegis.com

Onze teamleden

SHARE:
Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone