Arbeidsrecht

Ons arbeidsrechtteam adviseert ondernemers, ondernemingen en instellingen, maar ook werknemers en bestuurders, over alle aspecten van het arbeidsrecht (waaronder ontslagrecht) en medezeggenschapsrecht en staat deze partijen bij in gerechtelijke procedures.

Onze cliënten kunnen steeds rekenen op een snelle dienstverlening en een proactieve en pragmatische aanpak.

Ons team bestaat uit gedreven arbeidsrecht en ambtenarenrecht advocaten die de ontwikkelingen in wet- en regelgeving en rechtspraak op de voet volgen en die zelf ook geregeld cursussen en trainingen geven.

Wij hebben onder meer kennis van en ervaring met de volgende onderwerpen:

 

Valegis Advocaten is dit jaar vermeld in “The Legal 500”, de lijst met de best presterende advocatenkantoren in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Valegis behoort tot de beste juridische dienstverleners op arbeidsrechtelijk gebied.
Omdat de lijst mede wordt samengesteld op basis van beoordelingen van cliënten zijn wij extra trots op deze prestatie. Onze vermelding kreeg de volgende quote:

‘Valegis Advocaten is praised for its ‘excellent service and knowledge’; practice head Carolien Brederije ‘solves issues with great care and expertise’.’

Onze arbeidsrecht advocaten