Ondernemingsrecht

Het Ondernemingsrecht

Ons ondernemingsrecht team bestaat uit ervaren advocaten die adviseren over zeer uiteenlopende onderwerpen met betrekking tot het ondernemingsrecht. Of het nu gaat om samenwerkingen, fusies, herstructurering van een concern, intellectuele eigendomsrechten of geschillen over de koers van de onderneming. Wij beperken uw risico’s, leggen structuren aan waar u op kunt bouwen en zijn meesters in het meedenken vanuit juridisch perspectief bij de ontwikkeling van uw onderneming.

Bedrijven adviseren

Wij hebben veel ervaring bij het adviseren van familiebedrijven en zijn goed bekend met de dynamiek van internationale verhoudingen. De ondernemers die tot onze cliënten behoren, zowel grote ondernemingen als eenmansbedrijven, staan wij vaak voor een langere periode bij. Ons team houdt de belangen van de cliënten in het oog door tegelijkertijd rekening te houden met de verwachte groei van de onderneming, de structuur en het vermogen.

Contracten

Onze juristen stellen (commerciële) contracten en algemene voorwaarden op en procederen indien noodzakelijk over alle geschillen op dit terrein. Het team staat bekend om zijn efficiëntie, oog voor detail, toewijding aan cliënten en creatieve aanpak.

Franchise en retail hebben ook onze bijzondere aandacht. Dankzij jarenlange ervaring kunnen wij ons ook op dit gebied een expert noemen. Voor meer informatie over onze franchise- en retail praktijken, bekijk ons Brancheteam Franchise & Retail.

Ondernemingsrecht specialisaties

Ons team heeft onder meer kennis van en ervaring met adviseren en procederen over de volgende onderwerpen:

Ons ondernemingsrechtteam