Geschillen en procedures

Wij staan voor pragmatisme en voor oplossingsgerichtheid. Dat betekent dat wij verder kijken dan het enkele geschil dat u heeft met een zakelijke relatie en dat wij oog hebben voor het commerciële belang bij behoud van de relatie. Een gewonnen discussie met verlies van de relatie levert immers niet altijd het maximale rendement.

“Aan een dood paard trekken” doet echter niemand graag. Als blijkt dat er geen constructief overleg mogelijk is of dat commerciële oplossingen niet mogelijk of wenselijk zijn, dan kunnen wij snel schakelen naar rechtsmaatregelen. U wilt immers efficiëntie in de oplossing van een geschil. Daarbij kunt u rekenen op specialistische en toegewijde bijstand zowel in procedures voor de rechtbank als voor (internationale) arbitragecolleges.

Of het nu gaat om beslagleggingen, contractuele geschillen, incasso’s, bouwgeschillen, geschillen in de agri- en foodsector, geschillen in franchiserelaties, bestuurdersaansprakelijkheid, beroepsaansprakelijkheid, overheidsaansprakelijkheid, werkgeversaansprakelijkheid of geschillen met verzekeraars, bij Valegis Advocaten bent u altijd verzekerd van bijstand door een ervaren specialist.

Meer informatie

Wij hebben ruime ervaring met al het bovenstaande: ons ondernemingsrechtteam is u graag van dienst.