Werken bij Valegis

Marketing & Communicatie medewerker voor een ondernemend advocatenkantoor

Valegis Advocaten is een ondernemend advocatenkantoor, gevestigd in Amsterdam en Den Haag. Wij werken voor ondernemingen en instellingen in binnen- en buitenland. Ons team bestaat uit enthousiaste advocaten en ondersteuners die net als onze cliënten ondernemend zijn en uitdagingen niet uit de weg gaan.

Wij zoeken per 1 januari 2018 voor 16-24 uur per week een medewerker marketing/communicatie (m/v).

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een ‘multitalent’; tekstueel, maar ook ‘in beelden’ sterk en creatief. Onze ideale kandidaat kent heel goed de weg op social media, heeft ervaring met online marketing en zorgt voor de analyse en optimalisatie van onze sites www.valegis.com en www.gatewaytoholland.com. Voor het beheer en de productie van goede content draait hij of zij de hand niet om.

Wat ga je bij ons doen?
Als ‘Marcom’ specialist is er een belangrijke rol voor je weggelegd in ons bedrijf. Jij geeft invulling en uitvoering aan een samen op te stellen communicatiestrategie voor events, marketing en communicatie en de branding van ons kantoor en haar merk. Je levert een bijdrage aan de productie en het beheer van content voor onze sites. Je bent als een vis in het water op alle social media en met name op LinkedIn. Je weet hoe je commercieel sterke teksten schrijft maar vindt het ook leuk om zo nu en dan een event te organiseren. Met Google Analytics ben je helemaal vertrouwd. De urenspreiding (16-24 uur) over de week kan in goed overleg.

Functie-eisen

 • Je hebt een relevante MBO+/HBO opleiding afgerond of bent daar nog mee bezig;
 • Je hebt ten minste 1 jaar ervaring in werk als dit (dat kan ook in stages zijn);
 • Je bent zeer taalvaardig;
 • Je draait je hand niet om voor goede fotografie/video;
 • Je hebt ervaring met CMS systemen en de productie en beheer van content;
 • Je hebt kennis van Google Analytics, SEO, SEA en Remarketing;
 • Je hebt ervaring met MailChimp en het verzorgen van e-mailnieuwsbrieven;
 • Je bent bekend met Adobe Photoshop, Indesign, Premiere Pro/Final cut;
 • Je hebt kennis van en een onderbouwde visie op conversie en zoekmachine optimalisatie;
 • Je weet statistieken over het gebruik van de sites en shops te gebruiken voor de optimalisatie;
 • Je kunt zelf eenvoudig DTP werk doen;
 • Je bent proactief en zelfsturend en houdt ervan om te pionieren en vooruit te denken;
 • Je vindt het geen probleem in zowel Den Haag als Amsterdam te werken (meestal zul je werken op onze vestiging in Den Haag);
 • Je weet hoe je verschillende ballen in de lucht kan houden en bent sterk in het regelen en organiseren.

Bij www.valegis.com werk je in een plezierige open, informele werksfeer. Wij zijn een moderne zakelijke dienstverlener met toonaangevende klanten in allerlei branches, in binnen- en buitenland. Heb jij (m/v) ervaring in een rol als deze en ben jij gedurende minimaal een jaar beschikbaar voor tenminste 16 uur per week? Stuur dan je motivatie met C.V. aan: info@valegis.com. Voor meer informatie kun je eventueel eerst bellen naar: 070 319 60 40 en vragen naar Carolien Brederije.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Studentstage

Valegis biedt universitaire studenten de mogelijkheid stage te lopen. Tijdens de stage help je bij het voorbereiden van processtukken, verricht je literatuur- en jurisprudentieonderzoek, werk je mee aan adviezen en ga je mee naar zittingen. Je wordt betrokken bij echte dossiers. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat tijdens de stage centraal. Een leerzame ervaring dus!

Stages duren twee maanden en zijn mogelijk gedurende het hele jaar. Tijdens je stageperiode ontvang je een stagevergoeding.

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Daniël de Vries op telefoonnummer 020 723 36 33. Je sollicitatiebrief met CV en cijferlijst kun je sturen naar d.devries@valegis.com.

Open sollicitatie

Valegis is groeiende en altijd geïnteresseerd in kennismaking met talentvolle en ondernemende advocaten (met tenminste een afgeronde beroepsopleiding advocatuur) op het gebied van het ondernemingsrecht/arbeidsrecht/vastgoed.

Sollicitaties zullen uiteraard strikt vertrouwelijk worden behandeld.

Contact: c.brederije@valegis.com