Open Sollicitatie

Valegis is groeiende en altijd geïnteresseerd in kennismaking met talentvolle en ondernemende advocaten. Valegis Advocaten zoekt jou!

Open Sollicitatie

Valegis Advocaten zoekt jou! 

Valegis Advocaten, met vestigingen in Den Haag en Amsterdam, is hét advocatenkantoor voor (internationale) ondernemers en ondernemingen op onder meer het gebied van het arbeidsrecht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht en corporate immigration; moderne juridische dienstverlening, helder, zakelijk, oplossingsgericht en integer. Wij zijn medeoprichter van het Pangea-net (www.pangea-net.org).

Ben je ambitieus, beschik je over een sterk analytisch vermogen en ben je erg scherp? Misschien ook een tikje eigenzinnig met een ondernemende instelling? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het hebben van een internationale achtergrond is een pré. Valegis Advocaten is groeiende en altijd geïnteresseerd in kennismaking met talentvolle en ondernemende advocaten (met tenminste een afgeronde beroepsopleiding advocatuur) op het gebied van het ondernemingsrecht/arbeidsrecht/vastgoed.

Over ons

Valegis Advocaten is een middelgroot kantoor met vestigingen in Amsterdam en Den Haag, dat zich onder meer richt op het arbeidsrecht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht en privacy. Wij hebben een interessante nationale en internationale praktijk. Het soort cliënten en zaken dat je verwacht aan te treffen op de Zuid-as, maar binnen de muren van een gezellig en overzichtelijk kantoor.

Interesse?

Ben jij het juridisch talent dat we zoeken? Neem contact op met Carolien Brederije via c.brederije@valegis.com of via telefoonnummer +31 (0)70 319 60 40.

Sollicitaties zullen uiteraard strikt vertrouwelijk worden behandeld.