Skip to main content

Vacature: Open Sollicitatie

Open sollicitatie in de advocatuur

Valegis Advocaten zoekt jou! 

Valegis Advocaten, met vestigingen in Den Haag en Amsterdam, is hét advocatenkantoor voor (internationale) ondernemers en ondernemingen op onder meer het gebied van het arbeidsrecht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht en corporate immigration; moderne juridische dienstverlening, helder, zakelijk, oplossingsgericht en integer. Wij zijn medeoprichter van het Pangea-net (www.pangea-net.org).

Ben je ambitieus, beschik je over een sterk analytisch vermogen en ben je erg scherp? Misschien ook een tikje eigenzinnig met een ondernemende instelling? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het hebben van een internationale achtergrond is een pré. Valegis Advocaten is groeiende en altijd geïnteresseerd in kennismaking met talentvolle en ondernemende advocaten (met tenminste een afgeronde beroepsopleiding advocatuur) op het gebied van het ondernemingsrecht/arbeidsrecht/vastgoed.

Over ons

Valegis Advocaten is een middelgroot kantoor met vestigingen in Amsterdam en Den Haag, dat zich onder meer richt op het arbeidsrecht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht en privacy. Wij hebben een interessante nationale en internationale praktijk. Het soort cliënten en zaken dat je verwacht aan te treffen op de Zuid-as, maar binnen de muren van een gezellig en overzichtelijk kantoor.

Interesse?

Ben jij het juridisch talent dat we zoeken? Neem contact op met Carolien Brederije via c.brederije@valegis.com of via telefoonnummer +31 (0)70 319 60 40.

Sollicitaties zullen uiteraard strikt vertrouwelijk worden behandeld.

Solliciteren?

Ben jij het juridisch talent dat we zoeken? Neem contact op met Carolien Brederije via c.brederije@valegis.com of via telefoonnummer +31 (0)70 319 60 40.

Carolien Brederije

Partner / Advocaat

Kom in contact

Benieuwd wat ons
team voor u kan betekenen?

Valegis Advocaten gevestigd in Den Haag & Amsterdam

Contact

Kantoor Den Haag

World Trade Center
Toren C, 11de verdieping
Pr. Beatrixlaan 582
2595 BM Den Haag

Kantoor Amsterdam

NEWDAY
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam

× Hoe kan ik u helpen?