Studentstage

Studentstage

Valegis Advocaten zoekt jou!

Valegis Advocaten is gedurende het hele jaar op zoek naar student-stagiaires. Zit jij in het vierde jaar van je rechtenstudie, ben je ambitieus, beschik je over een sterk analytisch vermogen en de kwaliteit om in teamverband te kunnen werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Valegis Advocaten is een middelgroot kantoor met vestigingen in Amsterdam en Den Haag, dat zich onder andere richt op het arbeidsrecht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht en privacy. Het  team van advocaten staat zowel nationaal als internationaal hoog aangeschreven (bijvoorbeeld de Legal 500).

Valegis Advocaten biedt jou een uitdagende omgeving waarin jij je kunt blijven ontwikkelen. Stage lopen bij Valegis Advocaten betekent meer dan alleen het doen van jurisprudentieonderzoek en het schrijven van memo’s. Je wordt actief betrokken bij lopende zaken en gaat mee naar zittingen. Daarnaast wordt je actief begeleid door een team van ervaren specialisten, waarvan velen de Grotius opleiding of PALA hebben afgerond.

Stages duren twee maanden en zijn mogelijk gedurende het hele jaar. Tijdens je stageperiode ontvang je een stagevergoeding.

Interesse?

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je op zoek naar een uitdagende leeromgeving? Solliciteer door je cv met motivatiebrief en cijferlijst toe te sturen aan Carolien Brederije via c.brederije@valegis.com.